Welkom bij  Vrij Leven!

 

 He hallo, wat leuk om je hier te ontmoeten!!

 

Ik ben Tonny, en ik hoop dat ik je op de volgende pagina's duidelijk kan maken wie ik ben, wat ik doe, waar mijn passie ligt, en wat ik misschien voor je zou kunnen betekenen.

Op deze pagina geef ik informatie over wat ik momenteel organiseer, en waar je van harte welkom bent om mee te doen. Ervaring met meditatie, of een astrologische achtergrond is niet vereist. Er is voor elk wat wils. Gesprekken of 1 op 1 consulten zijn altijd mogelijk.Programma: Wat, waar, wanneer...


Hieronder in het kort wat op het programma staat.


Astrologische kaartenHeb je al wat astrologie kennis, maar mis je soms structuur om 'een rode draad' of thema in de horoscoop te vinden, dan kunnen deze kaarten je misschien helpen. 


Zie onder het kopje 'Astrologie' voor meer informatie.

Je kunt ze bestellen via mijn emailadres: ag.hollander@telfort.nl

Jezelf beter leren kennen via Astrologie

in 10 bijeenkomstEN:


Heb je zin om kennis te maken met astrologie, maar wil je nog niet echt een opleiding beginnen, dan ben je van harte welkom om via je eigen en elkaars horoscoop de pelgrimstocht van jouw “Reis van de Held” te verkennen.

In deze mini cursus gaan we bekijken hoe een horoscoop is opgebouwd en maken we kennis met de archetypische bewoners van onze horoscoop (planeten), hoe deze tot expressie willen komen (dierenriem), in welke omgeving (huizen) en hoe ze al dan niet verbonden zijn met elkaar (aspecten).


Natuurlijk gaan we ook bekijken wat ons zielendoel is en wie we voorbij deze planeten - en in die zin onze innerlijke persoonlijke behoeftepatronen, en (zelf)beelden - in essentie zijn. En zo de landkaart helderder zien te krijgen over ons prachtige levensavontuur hier op Aarde.


Je bent van harte welkom.


Info en aanmelden: Via email: ag.hollander@telfort.nl, of bel: 06 – 207 787 25Wat altijd doorgaat:


1. Twee Jarige Opleiding tot Basis-Astroloog.

Voor wie graag de symbolentaal van de astrologie wil leren is er een twee jarige opleiding tot Basis Astroloog. Zie voor meer informatie onder het kopje 'Astrologie'.


2. Astrologiegroep: voor gevorderden.

Als je al iets van astrologie weet, maar je wilt in een groep met elkaar verder verdiepen of nieuwe onderwerpen leren, dan ben je welkom.

Er is al een groep bezig. Bij voldoende deelname kan er een nieuwe groep starten.

Data: In overleg met de groep. 2,5 uur per keer. Kosten: 30 euro per keer.


3. Astrologiedag met een thema. Ook op lokatie bij voldoende deelname

Zowel voor astrologen als niet astrologen.

Heb je interesse om een bepaald thema te onderzoeken in je eigen leven/horoscoop dan kunnen we hier een mooie dag van gaan maken. Je kunt bijv. denken aan: Wat is mijn ware essentie? Hoe zit mijn persoonlijkheid in elkaar? Waar schijnt het licht op dit komende jaar? Wat zijn mijn talenten? Wat heeft mijn kind nodig, waar kan ik hem/haar in ondersteunen? Of een thema: Relatie, werk, zelfonderzoek. Steeds zullen we een deel van de horoscoop gaan uitdiepen en er iets mee gaan doen.

Data in overleg met de groep.


Dag/dagdeel Astrologie met een bepaald thema voor een groep vrienden

Wil je met een groep een bepaald thema vanuit de astrologie bekijken, of kennismaken met wat astrologie is, dan kunnen we bij jou thuis of hier een leuke dag/middag/avond organiseren. Theorie gecombineerd met praktijk, aan de hand van je eigen horoscoop. Ligt je interesse hier, mail of bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.


4. Meditatiegroep

(zie voor meer info onder het kopje: 'Meditatie')

- Ochtendgroep van 9.00 uur tot 10.30 uur 

- Avondgroep van 19.30 uur tot 21.00 uur

Je geeft je steeds op voor een blok van 5 x. Kosten: 20 euro per keer.


5. Meditatiedag: Ook op lokatie bij voldoende deelname

Heb je zin in een dag mediteren gecombineerd met zelfonderzoek geef je dan gerust op.

Bij voldoende deelname beginnen we. Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur. Kosten: 80 euro per dag.


Als je interesse of vragen hebt, mail dan naar: ag.hollander@telfort.nl


6. Horoscoopduiding/Relatieduiding/Jaarduiding:


Buiten bovenstaand programma ben je altijd van harte welkom voor een duiding van je horoscoop. Je kunt denken aan thema's als:

- Wat gebeurt er nu in mijn leven, en wat heeft het me te vertellen? Wat maakt dat ik niet mijn innerlijke vervulling kan vinden? Waar liggen mijn talenten, kwaliteiten, maar ook mijn moeites? Wat voor thema's spelen er nu die om aandacht vragen? Wat is mijn weg om dichter bij mezelf te komen, of mijn Ware Zelf weer terug te herkennen? Via de horoscoop kun je meer inzicht krijgen in jouw eigen unieke pad.

- Een jaarduiding: Wat zijn de thema's die dit nieuwe jaar (bijv. vanaf je verjaardag) aan bod komen, en waar ligt de nadruk op?

- Relatieduiding

- Of wanneer je inzicht wilt in een bepaald thema wat nu speelt in je leven. De horoscoop kan maken dat we er als het ware van bovenaf naar kunnen kijken.  

 

 


 "Your heart is the light of this world,

don't cover it with your mind"

Mooji