Astrologisch Centrum: Ster van het Noorden


Astrologisch centrum: Ster van het Noorden"Wij, Engelien Hanzens en Tonny Hollander zijn helemaal gegrepen door het Astrovirus. Wij willen niets liever dan iedereen deelgenoot maken van de waarde van de Astrologie."


Klik voor meer informatie over de opleiding en over alle andere activiteiten die we organsieren op de link van onze website:

http://www.stervanhetnoorden.com


De horoscoop, de hemelkaart op het moment van onze geboorte, is een energiepatroon. Het geeft onze potentie aan. Door al onze aannames, projecties, zelfbeelden en gedachtepatronen is het zicht op onze essentie vertroebeld.

Als wij onze eigen energie durven leven en de blokkades doorzien kunnen we de weg vrij maken om onze potentie tot bloei te laten komen en te worden wie we werkelijk zijn. 

Hoe die vervulling eruit ziet is voor iedereen uniek. We kunnen alleen maar ons eigen pad lopen.

De studie van Astrologie licht de sluier op, geeft inzicht in de richting waarin we gaan en hoe we dat kunnen doen. Alles is proces en van voorbijgaande aard. Astrologie helpt ons met waarnemen van onszelf en anderen tegen de achtergrond van ……

En daarom zijn wij gestart met ons Astrologisch centrum: Ster van het Noorden, waarin wij voor een breed publiek astrologie op maat kunnen bieden. Dit in de vorm van lessen, workshops, etc. voor mensen die even willen snuffelen tot mensen die een afgeronde studie willen volgen.

Voor beginners is er een tweejaarlijkse route tot basis-astroloog. Daarnaast hebben we alles in huis om mensen tot volwaardig praktiserend astroloog op te leiden.

Om te specialiseren en te verdiepen organiseren we workshops en blokken over specifieke onderwerpen. Dit in ruime zin, we kijken waar behoefte aan is. We kunnen hiervoor andere astrologen of mensen met aanverwante disciplines uitnodigen om hun kennis te delen.

 Wat kun je met astrologie? een greep uit de vele mogelijkheden:

 ·       Psychologisch: welk karakter heb ik; hoe leer ik, verbind ik, etc.

·        Relatie: Wat gebeurt er tussen mensen

·        Spiritueel: waarvoor ben ik op aarde

·        Mundaan: wat gebeurt er in de wereld

·        Medisch: wat is uit balans en kan hersteld worden

·        Electie: wat is het juiste moment voor iets

·        Bedrijfsastrologie: waar heeft een bedrijf rekening mee te houden

Daarmee kan het een prachtig instrument zijn voor bijvoorbeeld, leraren in welk soort onderwijs dan ook, therapeuten, genezers en iedereen die op wat voor manier dan ook werkt met mens (en dier). En natuurlijk voor iedereen die op zoek is naar zichzelf.Ons mailadres: astrologie.stervanhetnoorden@gmail.com.

Onze website: www.stervanhetnoorden.com  

 

 

 

 

"Relax, nothing is under control"